ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Πυρ και μανία» με το Ν.Ταχιάο οι βουλευτές της ΝΔ

«Πυρ και μανία» με το Ν.Ταχιάο οι βουλευτές της ΝΔ

H υποψηφιότητα Ταχιάου για την δημαρχία Θεσσαλονίκης έφερε αναταραχή όπως φαίνεται στη Νέα Δημοκρατία.

Άνω-κάτω έχει κάνει την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο… φιλελεύθερος -όπως θέλει να αυτοπροσδιορίζεται- Νίκος Ταχιάος, με πολλούς βουλευτές να ζητούν την απομάκρυνσή του.

«Ξεφτιλίστηκαν το κόμμα και η κυβέρνηση με τα καμώματα του» υποστηρίζουν μέλη του κόμματος μετά την επική αποτυχία ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αλλά και την φαρσκοκωμωδία… για την μετονομασία δύο σταθμών του μετρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι να κάνει όμως και ο Κυριάκος που ο Ταχιάος είναι επιστήθιος φίλος του και δεν μπορεί να τον «αδειάσει». Αυτά όμως, κύριε Πρωθυπουργέ συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.