ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαλαρή συζήτηση με… ίδιες γραβάτες για Κ.Μητσοτάκη και Μ.Πομπέο στο Μαξίμου (φωτο)

Χαλαρή συζήτηση με… ίδιες γραβάτες για Κ.Μητσοτάκη και Μ.Πομπέο στο Μαξίμου (φωτο)

Την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη, χαλαρή συζήτηση, είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάικ Πομπέο, πριν ξεκινήσει η μεταξύ τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, η συζήτηση πριν από τη συνάντηση κυμάνθηκε από τον καιρό μέχρι ένα κοινό στοιχείο στις ενδυματολογικές επιλογές τους, αλλά και το μουσείο Γουλανδρή. Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον κ. Πομπέο στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου λίγο μετά τις 10:20 το πρωί του Σαββάτου.


Ο κ. Μητσοτάκης φάνηκε να σχολιάζει τον καιρό, καθώς έδειξε τον ουρανό στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, αλλά αμέσως οι δυο τους παρατήρησαν ότι είχαν κάνει την ίδια στιλιστική επιλογή. Είχαν φορέσει γαλάζια γραβάτα για τη μεταξύ τους συνάντηση.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης οδήγησε τον κ. Πομπέο στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου του Μεγάρου Μαξίμου. Προτού ξεκινήσει η συνάντηση, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι η σύζυγός του που τον συνοδεύει έρχεται για 3η ή 4η φορά στη χώρα μας, ενώ ο κ. Μητσοτάκης του συνέστησε να επισκεφθεί το μουσείο Γουλανδρή, το οποίο εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες. «Είναι ένα πολύ όμορφο μουσείο με υπέροχη συλλογή. Είναι ένα πραγματικά όμορφο μουσείο», του είπε ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μάικ Πομπέο αναφέρθηκε και στην ελληνοαμερικανική κοινότητα του Κάνσας, από όπου κατάγεται. «Ευελπιστώ να τα πάμε καλά, διαφορετικά θα μου τα πουν», παρατήρησε χιουμοριστικά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.