ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O Γ. Παπανδρέου συνόδευσε την κόρη του και τον… γαλανομάτη φίλο της στο Ηρώδιο – Η συνάντηση με τον Κ.Καραμανλή (φωτο)

O Γ. Παπανδρέου συνόδευσε την κόρη του και τον… γαλανομάτη φίλο της στο Ηρώδιο – Η συνάντηση με τον Κ.Καραμανλή (φωτο)

Την συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο απήλαυσε το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μαργαρίτα, η εντυπωσιακή συνοδός του Γιώργου Παπανδρέου στο Ηρώδειο

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνοδευόταν από την κόρη του, Μαργαρίτα. Μία κομψή εντυπωσιακή γυναίκα που μοιάζει ιδιαίτερα με τον πατέρα της.


Η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο ήταν από τις πιο ωραίες βραδιές της φετινής σεζόν, με όλα του τραγούδια του συνθέτη και φινάλε με τα δίδυμα παιδιά του επί σκηνής.


Τον Σταύρο Ξαρχάκο χειροκρότησε κατάμεστο το Ηρώδειο, ενώ το παρόν στη συναυλία έδωσε και ο Κώστας Καραμανλής, με τον οποίο πριν την έναρξη της συναυλίες είχε έναν σύντομο χαιρετισμό ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Αμέσως μετά το φινάλε πολλοί έσπευσαν στα καμαρίνια για να συγχαρούν τον Σταύρο Ξαρχάκο. Στα καμαρίνια βρέθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου με την κόρη του και την παρέα της για τα συγχαρητήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.