Τα «χαϊδέματα» του Νίκου Χατζηνικολάου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τα «χαϊδέματα» του Νίκου Χατζηνικολάου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια, ειδικά στο twitter. καθώς ο άνκορμαν και εκδότης «χάϊδεψε», παρά «πίεσε», δημοσιογραφικά τον διακεκριμένο καλεσμένο του.

Οι χρήστες σχολίασαν με αιχμηρό τρόπο τις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου στον πρωθυπουργό οι οποίες ήταν κάτι παραπάνω από… χαλαρές.

Ο κ. Χατζηνικολάου απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στις κατηγορίες που δέχεται μέσα από την εκπομπή του στον Real Fm.

Είπε συγκεκριμένα για το Ενώπιως – Ενωπίω: «Όπως έχω εξηγήσει ξανά δεν είναι κατεξοχήν πολιτική εκπομπή το Ενώπιως- Ενωπίω. Είναι μια εκπομπή πορτρέτων ανθρώπων που διακρίθηκαν στο χώρο τους».

Εξήγησε με λίγα λόγια ότι δεν έγιναν αμιγώς πολιτικές ερωτήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή δεν είναι το ύφος της εκπομπής αυτό, ενώ δεσμεύτηκε ότι μέσα στη χρονιά θα καλέσει και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, μεταξύ των οποίων και τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό δεν έχει άδικο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, αν βάλουμε την νυν συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίπλα-δίπλα με την συνέντευξη του μακαρίτη πατέρα του Κωνσταντίνου, το μακρινό 1993, πριν τις εκλογές, και πάλι στον Νίκο Χατζηνικολάου, θα δούμε μεγάλες διαφορές: Τώρα «σαλιαρίσματα», τότε «δηλητήριο»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.