ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν μπορεί να βρει νέα μέλη ο ΣΥΡΙΖΑ: Με «αλχημείες» προσπαθούν να ανεβάσουν το νούμερο…

Δεν μπορεί να βρει νέα μέλη ο ΣΥΡΙΖΑ: Με «αλχημείες» προσπαθούν να ανεβάσουν το νούμερο…

Πρόβλημα στην εγγραφή νέων μελών έχει ο ΣΥΡΙΖΑ αν και δεν το παραδέχεται επισήμως καθώς δεν δίνει στοιχεία για τη διαδικασία των εγγραφών, αλλά πηγές από τα υψηλά κομματικά κλιμάκια λένε για 4.000 νέες ηλεκτρονικές εγγραφές, 4.000 νέα «περίπου μέλη» πανελλαδικά δηλαδή το πρώτο δωδεκάωρο.

Μετά σταμάτησε το μέτρημα.

Όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός των Νέων: «Ρώτησα και πήρα την απάντηση επίσης ότι στην Αχαΐα ο ΣΥΡΙΖΑ από τις 20 Αυγούστου έως και προχθές, πριν από την έναρξη της περιοδείας Αλέξη Τσίπρα, μετρούσε 450 νέα μέλη.

Στη διάρκεια των επαφών και επισκέψεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έως και την έναρξη της ανοικτής συνέλευσης στην Πάτρα με την ομιλία του Τσίπρα εγγράφηκαν στον νομό 150 νέα μέλη.

Με την έναρξη της διαδικασίας της ψηφιακής πλατφόρμας isyriza προστέθηκαν άλλα 260 νέα μέλη το βράδυ της εκδήλωσης. Κοινώς, άπαξ και δεις τον Τσίπρα στην πόλη σου, είναι τόσο συγκλονιστική η εμπειρία που πας τρέχοντας και γράφεσαι στον ΣΥΡΙΖΑ…

Οταν ξεκίνησε η διαδικασία αυτή, οι προεδρικοί της Κουμουνδούρου έβαζαν ως γενικό στόχο να γραφτούν μέλη στο κόμμα το 10% των ψηφοφόρων, που είναι κάτι λιγότερο από 180.000, ε, αυτοί το στρογγυλοποίησαν προς τα κάτω και μας έλεγαν ότι στοχεύουν σε 170.000 νέα μέλη μέχρι το συνέδριο.

Αρκετά γρήγορα κατάλαβαν ότι αν το λένε αυτό, μετά θα γελάσει ο κόσμος, και το κατέβασαν στις 65.000-80.000 επικαλούμενοι τις κοινωνικές συνθήκες, το πολιτικό περιβάλλον, τον κακό μας τον καιρό και πάει λέγοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα μεταξύ μας τώρα, το μεγάλο στοίχημα ήταν το πρώτο εικοσιτετράωρο. Σε αυτές τις διαδικασίες, είπαν και όσοι ασχολούνται με αυτά, το θέμα είναι να ξεκινήσεις γερά με το πρώτο μπαμ, που έχεις και όλη τη δημοσιότητα, μοιράζονται τα links στα social media, είναι ψηλά η περιέργεια του κόσμου κ.λπ., γιατί μετά χάνεται το momentum.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.