Νέα φραστική επίθεση πολίτη σε Α.Τσίπρα στην Κρήτη: «Πουλημένε σήκω και φύγε» (βίντεο)

Νέα φραστική επίθεση πολίτη σε Α.Τσίπρα στην Κρήτη: «Πουλημένε σήκω και φύγε» (βίντεο)

Μετά το «κράξιμο» σε πτήση από τις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας «τα άκουσε» και στην Κρήτη.

Έντονη φραστική επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ένας νεαρός άνδρας, σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, στις Μουρνιές Χανίων, κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία στελεχών και φίλων του κόμματος.

Ο νεαρός άνδρας πλησίασε σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο της εκδήλωσης, στην πλατεία των Μουρνιών και επιτέθηκε φραστικά στον κ. Τσίπρα, ο οποίος δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε ξεκινήσει την εισαγωγική του τοποθέτηση. «Πουλημένε»… «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;»… «Σήκω και φύγε»…, σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Τόσο η ασφάλεια του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας τον έδιωξαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν, καθώς αμέσως μετά, στη διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε τα εξής:

«Εμείς δεν φοβόμασταν τη διαφορετική άποψη… Δεν φοβόμαστε τον λαό. Δεν φοβόμαστε τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Ακόμα και όταν αυτοί έχουν διαφορετική γνώμη. Αλλά να έχουν το θάρρος να πούνε τη γνώμη. Να την πούνε ευθέως και ανοιχτά και όχι κρυμμένοι πίσω από παρεμβάσεις όχλου και οχλαγωγίας. Ανοιχτά τη γνώμη τους, όλοι…».

Βέβαια, όταν η πλειοψηφία των Ελλήνων έλεγαν τη γνώμη τους σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τους αποκαλούσε φασίστες και τους «έλουζε» με χημικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.