ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α.Τσίπρας σε Κ.Μητσοτάκη: «Τελείωσαν οι ευγένειες και οι καθωσπρεπισμοί» – «Θα καταγγέλλουμε την αθλιότητά σας»

Α.Τσίπρας σε Κ.Μητσοτάκη: «Τελείωσαν οι ευγένειες και οι καθωσπρεπισμοί» – «Θα καταγγέλλουμε την αθλιότητά σας»

Μήνυμα αντεπίθεσης έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής επιτιθέμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προαναγγέλοντας σκληρή αντιπολίτευση αφού σύμφωνα με τον ίδιο τελείωσε «η περίοδος χάριτος»

Ο τέως πρωθυπουργός προειδοποίησε την κυβέρνηση πως μετά την πάροδο του ορόσημου« των 100 πρώτων ημερών, για τον ΣΥΡΙΖΑ, τελείωσε η περίοδος χάριτος προς την κυβέρνηση και οι ευγένειες.

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη δημοσκόπηση (της Pulse για τον ΣΚΑΪ) μετά τις 100 πρώτες ημέρες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι θετικές για την κυβέρνηση και δείχνουν την διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις 13,5 μονάδες – ή ίσως ακριβώς γι’ αυτό – ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλησε να στείλει μήνυμα προς το εσωτερικό κυρίως του κόμματός του, ότι ήρθε η ώρα για συγκρούσεις με την κυβέρνηση.

Σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην υπόθεση της προανακριτικής για Παπαγγελόπουλο και τις προσπάθειες ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμα της έναρξης δυναμικής αντιπολίτευσης.

«Οι 100 μέρες τελείωσαν, τελειώνει και η περίοδος χάριτος τόσο από τον ελληνικό λαό όσο και από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Από μας τελείωσαν οι ευγένειες οι καθωσπρεπισμοί και όλα αυτά, θα είμαστε εδώ να καταγγέλλουμε την πολιτική σας τις αθλιότητες σας και μέσα και έξω από τη Βουλή» είπε με έμφαση ο Αλ. Τσίπρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε υψηλούς τόνους μάλιστα έσπευσε να πει πως δεσμεύεται ότι «απέναντι στη νέα εργασιακή λιτότητα και στο νέο αστυνομικό κράτος απέναντι στην προσπάθεια εξαθλίωσης και του θεσμικού πλαισίου απέναντι σε αυτές τις αυθαιρεσίες κανένας Έλληνας πολίτης εργαζόμενος άνεργος νέος αγρότης δεν θα είναι μόνος θα είμαστε μαζί για να στηρίξουμε την προσπάθεια ώστε σύντομα ο τόπος να βγει από αυτό τον εφιάλτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.