ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανακάλυψε τον… «εθελοντισμό» στον πόλεμο του ’40 – Σάλος στο twitter (φώτο)

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανακάλυψε τον… «εθελοντισμό» στον πόλεμο του ’40 – Σάλος στο twitter (φώτο)

Το μήνυμα που έστειλε η Δόμνα Μιχαηλίδου ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, είχε λίγο από… εθελοντισμό και στο Twitter επικρατεί “κόλαση”!

Οι λέξεις “έπος”, “αντίσταση”, «έθνος», είναι μερικές μόνο από τις… επικρατέστερες που συναντά κανείς σε μηνύματα πολιτικών για την 28η Οκτωβρίου. Η Δόμνα Μιχαηλίδου, ωστόσο, μίλησε για «εθελοντισμό» (!) κάνοντας τους χρήστες του Twitter να παραληρούν!

Συγκεκριμένα η υφυπουργός Εργασίας αναφέρει στην ανάρτησή της:

“Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού.

Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα.

Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη.

“Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν”. Ζήτω η Ελλάς! #28october #parelasi @ Syntagma Square”.

https://www.facebook.com/MichailidouDomna/posts/145405593501914

Όπως προαναφέραμε, τα σχόλια στα social media πήραν… φωτιά, με την ίδια την Δόμνα Μιχαηλίδου να προσπαθεί -όπως φαίνεται- να κάνει κάποιες “διορθωτικές κινήσεις”, έχοντας αφαιρέσει από την αρχική της δημοσίευση τα hashtags για τον Αϊνστάιν, στον οποίο ανήκει η φράση που έχει σε εισαγωγικά, αλλά και εκείνο για τον εθελοντισμό (#volunteering) που πλέον δεν υπάρχουν στην ανάρτησή της, αλλά φυσικά έχουν “αποτυπωθεί” από τους χρήστες των social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.