ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Κόκκαλης: Συναγωνίζεται τη… Δ.Μιχαηλίδου στα «άσχετα» μηνύματα για την 28η Οκτωβρίου – Παραλήρημα στο twitter (φωτό)

Π.Κόκκαλης: Συναγωνίζεται τη… Δ.Μιχαηλίδου στα «άσχετα» μηνύματα για την 28η Οκτωβρίου – Παραλήρημα στο twitter (φωτό)

Μετά τον… χαλασμό στα social media για τον “εθελοντισμό” της Δόμνας Μιχαηλίδου σχετικά με την 28η Οκτωβρίου, ο Πέτρος Κόκκαλης δίνει μια… άλλη διάσταση!

Σπάμε… τα ρεκόρ φέτος στα “ιδιαίτερα” μηνύματα των πολιτικών με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ενώ η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφέρθηκε στην σημασία του εθελοντισμού (!) σε ανάρτησή της για την σημερινή επέτειο, προκαλώντας έναν… μικρό χαλασμό στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, δεν… πάει πίσω!

Κι αυτό διότι ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου επέλεξε να αναφερθεί στα… ορυκτά καύσιμα (!) κάνοντας κι ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις “ΌΧΙ” και… “αέρα”!

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter: “”Αέρα” φώναζαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, που είπαν ΟΧΙ στο φασισμό. Για Αέρα θα παρακαλάνε τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αν δεν πούμε Εμείς σήμερα ΟΧΙ στα ορυκτά καύσιμα. #28ηΟκτωβριου #28η_Οκτωβριου #ΟΧΙ”!

Δείτε τι έγραψε ο Πέτρος Κόκκαλης

Δείτε και μερικές από τις αμέτρητες αναρτήσεις… τρολαρίσματος στο Twitter

https://twitter.com/IrisofLinton/status/1188855273034792962

https://twitter.com/IrisofLinton/status/1188855273034792962

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/IrisofLinton/status/1188855273034792962

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.