ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Τράβηξε» τα βλέμματα η Μαρέβα Μητσοτάκη στο δείπνο του Σι Τζινπίνγκ – Ποζάρει με υπέροχη πράσινη τουαλέτα (φωτό)

«Τράβηξε» τα βλέμματα η Μαρέβα Μητσοτάκη στο δείπνο του Σι Τζινπίνγκ – Ποζάρει με υπέροχη πράσινη τουαλέτα (φωτό)

Στο δείπνο-γκαλά που παρέθεσε ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζιπίνγκ, παρακάθισαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα. Καλεσμένοι επίσης, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν με την σύζυγό του Μπριζίτ.

Η Γαλλία είναι μια από τις τιμώμενες χώρες στη Διεθνή Έκθεση της Σανγκάης, όπως και η Ελλάδα και η Τζαμάικα. Οι ηγέτες των τριών χωρών μαζί με τις συζύγους τους (Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη, Εμανουέλ και Μριζίτ Μακρόν και Αντριου και Τζούλιετ Χόλνες) παρακάθισαν πριν λίγες ώρες στο γεύμα που παρέθεσε ο Σι Τζιπίνγκ και φυσικά έβγαλαν την απαραίτητη οικογενειακή φωτογραφία.


Στο κέντρο στέκεται ο Κινέζος πρόεδρος Σι με την σύζυγό του με το εντυπωσιακό μπλε φόρεμα, εκ δεξιών τους ο πρόεδρος της Τζαμάικα με την σύζυγό του και εξ’ αριστερών του ο πρόεδρος Μακρόν με την πάντα εντυπωσιακή και φίνα Μπριζίτ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το πράσινο-σμαραγδί φόρεμά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπριζίτ Μακρόν και Μαρέβα Μητοτάκη είχαν γνωριστεί πρώτη φορά το 2018 όταν το πρωθυπουργικό ζεύγος της Γαλλίας είχε επισκεφθεί την Αθήνα, ενώ πριν λίγο καιρό η Ελληνίδα Πρώτη Κυρία βρέθηκε στο Ελιζέ συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο Πρόεδρο. Τότε οι δύο Πρώτες Κυρίες πέρασαν το απόγευμά τους μαζί συζητώντας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν ξενάγησε την Μαρέβα Μητσοτάκη στο Ελιζέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.