Με χαλαρό στιλ και… χωρίς γραβάτες κατέφθασαν στο Καβούρι οι βουλευτές και οι υπουργοί της ΝΔ (φωτο)

Με χαλαρό στιλ και… χωρίς γραβάτες κατέφθασαν στο Καβούρι οι βουλευτές και οι υπουργοί της ΝΔ (φωτο)

Μια ματιά στις αφίξεις των στελεχών της ΝΔ μαρτυρά ότι αυτή η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, στο Καβούρι, γίνεται σε πιο «χαλαρό» στιλ.

Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ πήγαν στο Καβούρι, για τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς γραβάτα, ενώ άλλοι δεν φόρεσαν ούτε σακάκι.


Όπως για παράδειγμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος επέλεξε ένα δερμάτινο μπουφάν για την περίσταση.


Εξάλλου, χωρίς γραβάτα εμφανίστηκε στο Καβούρι και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χαμογέλασε στους φωτογράφους που ήταν εκεί, την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του.


Αλλά και οι κυρίες της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ επέλεξαν ένα πιο χαλαρό στιλ, άλλες με casual και άλλες λίγο πιο σπορ επιλογές.


Με ποδήλατο ο Αμυράς στην ΚΟ της ΝΔ

Σίγουρα η άφιξη που ξεχώρισε όμως ήταν του Γιώργου Αμυρά. Και αυτό γιατί ο βουλευτής της ΝΔ επέλεξε το αγαπημένο του μέσο μετακίνησης, το ποδήλατο.

Σε αυτή τη διαφορετική συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, στόχος είναι η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης και τους βουλευτές, προκειμένου οι τελευταίοι να μην αιφνιδιάζονται από τις αποφάσεις του Μεγάρου Μαξίμου.


Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης θα είναι το προσφυγικό και η προανακριτική για τη Novartis, όπως και όλα τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας.


Κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να συζητηθούν οι φορολογικές ελαφρύνσεις, προκειμένου οι βουλευτές να μπορούν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες στις τοπικές κοινωνίες τις αλλαγές.


Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να πέσει στο τραπέζι της συζήτησης και το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.