Στο μπάρμπεκιου των Διαβατών ο Παναγιώτης Ψωμιάδης – Έκανε δηλώσεις με το σουβλάκι στο χέρι (βίντεο-φωτο)

Στο μπάρμπεκιου των Διαβατών ο Παναγιώτης Ψωμιάδης – Έκανε δηλώσεις με το σουβλάκι στο χέρι (βίντεο-φωτο)

Στα Διαβατά, σε σημείο κοντά στη δομή αλλοδαπών, όχι όμως απέναντι από αυτήν, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, έγινε τελικά σήμερα το μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων».

Οι διοργανωτές ισχυρίζονται πως πρόκειται για μια μορφή διαμαρτυρίας ενάντια στους αλλοδαπούς.

Στο μπάρμπεκιου συγκεντρώθηκα αρκετά άτομα. Ανάμεσα τους και ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης που κυριολεκτικά μίλησε με το σουβλάκι στο χέρι

Να σημειωθεί πως την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» στα Διαβατά, μπροστά στην είσοδο της δομής μεταναστών συγκέντρωση στήριξης στους αλλοδαπούς αριστεροί και ΜΚΟ.

Τη συγκέντρωση υπεράσπισης των αλλοδαπών διοργάνωσε η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλοντας το μπάρμπεκιου και ζητώντας την πραγματική στήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.