Όταν ο Α.Τσίπρας κινδύνεψε να χάσει την γυναίκα της ζωής του επειδή υπέγραψε το 2015 την παράδοση της χώρας

Όταν ο Α.Τσίπρας κινδύνεψε να χάσει την γυναίκα της ζωής του επειδή υπέγραψε το 2015 την παράδοση της χώρας

Μετά από τέσσερα χρόνια που πέρασαν από το κρίσιμο για την Ελλάδα καλοκαίρι του 2015, έρχονται στην επιφάνεια lifestyle λεπτομέρειες που δεν ήταν τότε γνωστές αλλά έχουν εν τέλει την σημασία τους.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Φαμπιάν Περιέ περιγράφει ένα άλλο περιστατικό που εξηγεί γιατί ο Τσίπρας υπέγραψε νέο μνημόνιο:

Το περιοδικό «Le Canard enchaine» αποκάλυψε κάτι που κατά τη φημολογία είχε πει εμπιστευτικά ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ στον Φρανσουά Ολάντ.

«Με πληροφόρησε ότι εάν έκανε πολλές υποχωρήσεις στις απαιτήσεις της τρόικας δεν κινδύνευε να απολέσει μόνο τη στήριξη από το κόμμα του, αλλά και να χάσει τη σύντροφο της ζωής του, η οποία είναι σφόδρα μαχητική και πολύ πιο αριστερή από τον ίδιο.

Το ότι η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα είναι πιο αριστερή από τον κ. Τσίπρα, είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους Συριζαίους».

Και φθάνουμε στη νύχτα των εκλογών. Ένας εκ των έμπιστων του δήλωσε στον Γάλλο δημοσιογράφο Φαμπιάν Περιέ (που έγραψε το βιβλίο «Αλέξης Τσίπρας, μια ελληνική ιστορία»): «Κανείς τους (σ.σ.: στον ΣΥΡΙΖΑ) δεν περίμενε τόσο μεγάλη πτώση. Οι άνθρωποι του προέδρου δεν ήθελαν να πιστέψουν τα αποτελέσματα των exit polls. Κατά τη γνώμη τους, τα στοιχεία έκαναν λάθος».

Το κακό κύριε Τσίπρα είναι ότι χιλιάδες Έλληνες έχασαν τις γυναίκες της ζωής τους διότι δεν μπόρεσαν να τους προσφέρουν ένα αποδεκτό βιοτικό επίπεδο μετά από αυτά που υπογράψατε εκείνες τις ημέρες.

Εντάξει είχαν υπογράψει και οι προηγούμενοι αλλά εσείς το συνεχίσατε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.