Ο Π.Παυλόπουλος «μεθάει» τους ξένους ηγέτες με γλυκό κρασί

Ο Π.Παυλόπουλος «μεθάει» τους ξένους ηγέτες με γλυκό κρασί

Ένας ξεχωριστός «καλεσμένος» δίνει το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο κάθε φορά που ο Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχεται εκεί τους ξένους ηγέτες.

Πρόκειται για τον «πρεσβευτή των οίνων», με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης Samos, το παγκοσμίως γνωστό Grand Cru.

Αυτό το γλυκό κρασί (που αρέσει ιδιαίτερα στον κύριο Παυλόπουλο) του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Σάμου επιλέχτηκε για να κλείσει το επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου. Είναι το ίδιο κρασί που δοκίμασε ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Eμανουέλ Μακρόν κατά το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Σεπτέμβριο του 2017 αλλά και το 2015 ο τότε πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο είχε συμβεί και στο δείπνο προς τιμήν του τότε προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, τον Νοέμβριο του 2016.Στην περίπτωση του Κινέζου προέδρου το Samos Grand Cru συνόδευσε επιδόρπιο από αχλάδια με κρέμα βανίλιας και ζεστή σοκολάτα, για να κλείσει ακόμη πιο γευστικά η βραδιά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.