ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ε.Αχτσιόγλου και Δ.Τζανακόπουλος στο ίδιο… κλάμπ με τα δερμάτινα και τον Α.Τσίπρα για το Πολυτεχνείο (φωτο)

Ε.Αχτσιόγλου και Δ.Τζανακόπουλος στο ίδιο… κλάμπ με τα δερμάτινα και τον Α.Τσίπρα για το Πολυτεχνείο (φωτο)

Εκτός του Αλέξη Τσίπρα και πολλά άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο μπλοκ του κόμματος για την πορεία του Πολυτεχνείου.

Παρούσα φυσικά στο μπλόκ του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία του Πολυτεχνείου ήταν και η πρώην υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου. Μάλιστα ήταν στις πρώτες σειρές, πιασμένοι αγκαζέ με τος συντρόφους της. Η κα Αχτσιόγλου άφησε τα κομψά σύνολα και τα φορέματα και βρέθηκε με δερμάτινα στην πορεία, όπως έκανε και ο σύντροφος της Δημήτρης Τζανακόπουλος που επίσης φόρεσε δερμάτινο.

Να θυμίσουμε ότι με σπορ εμφάνιση και δερμάτινο εμφανίστηκε στην πορεία για το Πολυτεχνείο και ο Αλέξης Τσίπρα.

Στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε και η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου που επέλεξε και η ίδια σκούρα χρώματα.

Εικόνες από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο:

Δείτε φωτογραφίες από Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Τζανακόπουλο και Νοτοπούλου στην σημερινή πορεία για το Πολυτεχνείο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.