ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α.Γεωργιάδης: «Με τον EastMed θα μειώσουμε την εξάρτηση της ΕΕ από την Ρωσία»

Α.Γεωργιάδης: «Με τον EastMed θα μειώσουμε την εξάρτηση της ΕΕ από την Ρωσία»

«H κυβέρνηση στηρίζει το πρότζεκτ του αγωγού EastMed, καθώς αυτό το σχέδιο αυτό θα βοηθήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει μια αγορά φυσικού αερίου λιγότερο εξαρτημένη από το ρωσικό φυσικό αέριο»!

Τάδη έφη Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέδριο στην Ουάσιγκτον. Δεν ξέρουμε κατά πόσον είναι σοβαρός λόγος για μία χώρα σαν την Ελλάδα να δηλώνει ότι στηρίζει ένα project για να πάει… κόντρα σε μία άλλη χώρα, σαν την Ρωσία. Η προσέγγιση είναι επιεικώς αφελής.

Οχι γιατί θα… κοροϊδέψουμε την Ρωσία, αλλά γιατί o Aδωνις δίνει κάθε δικαιολογία και νομιμοποίηση στην Ρωσία για να πολεμήσει τον EastMed.

Και πλέον στην Ανατολική Μεσόγειο,«ούτε ψάρι» δεν κολυμπάει χωρίς την έγκριση της Μόσχας. Πόσω μάλλον ένας αγωγός που όπως λέει ο Αδωνις «Θα βοηθήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει μια αγορά φυσικού αερίου λιγότερο εξαρτημένη από το ρωσικό φυσικό αέριο»!

Δηλαδή ο Αδωνις θα μειώσει τις πωλήσεις φυσικού αερίου της Ρωσίας στην Ευρώπη.

Μα, αν υπάρχει ένας ουσιαστικός λόγος για τον οποίο οι ρωσικές Ταξιαρχίες δεν έχουν κάνει ακόμα επίσκεψη στο Βερολίνο, είναι επειδή είναι οι Ευρωπαίοι είναι οι καλύτεροι πελάτες της Ρωσίας στο φυσικό αέριο. Και ο Αδωνις, θέλει να σταματήσει να συμβαίνει αυτό.

Και πιστεύει στα σοβαρά ότι η Μόσχα θα το επιτρέψει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μοναδική περίπτωση να επιτρέψει τον EastMed, η Ρωσία είναι να τον ελέγχει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.