ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Πολάκης: Απάντησε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον «άδειασαν»

Π.Πολάκης: Απάντησε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον «άδειασαν»

O Παύλος Πολάκης δεν υποχωρεί στην κόντρα με την εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα Ειρήνης Αγαπηδάκη, που τον έχει φ΄ρει αντιμέτωπο τόσο με την ΝΔ όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ. (Αφού τα δύο κόμματα περιέργως διαφωνούν ή κάνουν πως διαφωνούν παντού αλλά συμφωνούν στην «καταλληλότητα» της κυρίας Αγαπηδάκη)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να αλλάξει ρότα και έσπευσε να σχολιάσει το «άδειασμα» που δέχθηκε από την Κουμουνδούρου.

«Πως μούρθε αυτο το τραγούδι στο μυαλο ,δεν μπορω να καταλάβω….”Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή”
Ίσως γιατι εκπέμπει “αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες “μιας βουκολικης ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ειναι η καθάρια φύση ,η λεβεντιά και η ελευθερια…..
….κι όποιος καταλαβει κατάλαβε….
» γράφει ο Παύλος Πολάκης.

Η νέα ανάρτηση Πολάκη:

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για «μη αποδεκτές» δηλώσεις από τον πρώην αναπληρωτή υπ. Υγείας καθώς, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση τα όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης ήταν «με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας Αριστεράς. Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα σχόλιο του πρώην υπουργού Υγείας τοποθετήθηκε νωρίτερα και ο Πάνος Λάμπρου μέλος του ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Τομέα Δικαιωμάτων. «Μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να “ψυχιατρικοποιούν” κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.