ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αν έχεις τέτοιους οπαδούς: Τσάμπα διακοπές στην Ελάτη για τον Α.Τσίπρα – Δώρο «συντρόφισσας»

Αν έχεις τέτοιους οπαδούς: Τσάμπα διακοπές στην Ελάτη για τον Α.Τσίπρα – Δώρο «συντρόφισσας»

Γνωστή οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, απέστειλε ιδιόχειρη πρόσκληση στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προσφέροντας στον ίδιο και στην οικογένειά του… το σπίτι της, στην Ελάτη για ολιγοήμερες Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Του επισημαίνει μάλιστα πως στα Τρίκαλα φιλοξενείται το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, ο «Μύλος των Ξωτικών» και θα είναι ευκαιρία για τα παιδιά να ζήσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, που επικαλούνται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται στα Τρίκαλα το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, δίχως ωστόσο να έχει καταρτιστεί ακόμη το πλήρες πρόγραμμα συναντήσεών του.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο περιοδειών που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός εδώ και μερικούς μήνες σε όλη την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: trikalavoice.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.