Τσίπρας και Γεννηματά βρέθηκαν στο ίδιο αεροπλάνο και η θερμοκρασία «έπεσε κατακόρυφα»

Τσίπρας και Γεννηματά βρέθηκαν στο ίδιο αεροπλάνο και η θερμοκρασία «έπεσε κατακόρυφα»

Ιδιαίτερα «ψυχρή» συνάντηση είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, όταν συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο σε αεροπλάνο, για τη μεταβίβασή τους στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Οι δύο πολιτικοί ηγέτες ταξίδεψαν στην οικονομική θέση και όταν διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους αντάλλαξαν μια παγωμένη «καλημέρα». Για την ακρίβεια, η Φώφη Γεννηματά είχε ήδη επιβιβαστεί όταν μπήκε στην πτήση της Aegean για Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας. Βλέποντας την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την καλημέρισε, αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η «καλημέρα» της Γεννηματά ήταν… μέσα από τα δόντια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κλίμα ανάμεσα στους δύο πολιτικούς έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, μετά τις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα να κάνει διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς το… ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος του οποίου είναι η Φώφη Γεννηματά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.