ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η Κατερίνα Νοτοπούλου «ξαναχτυπά» με τα… περίεργα ελληνικά της και αποχαιρετά το 2019 σαν σταρ (φωτο)

Η Κατερίνα Νοτοπούλου «ξαναχτυπά» με τα… περίεργα ελληνικά της και αποχαιρετά το 2019 σαν σταρ (φωτο)

Με τα περίεργα ελληνικά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου κατορθώνει πάντα να «φιλοξενείται» στα ΜΜΕ.

Το κατάφερε και αυτή τη φορά, με μια φωτογραφία της, στην οποία εμφανίζεται ντυμένη σαν σταρ άλλης εποχής, με ντεκολτέ τουαλέτα. Ακουμπισμένη σε ένα παλιακό σώμα καλοριφέρ, στο οποίο είναι ακουμπισμένο ένα ραδιόφωνο της δεκαετίας του ’40, σε ένα δωμάτιο με vintage έπιπλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει ευχές με τον δικό της τρόπο. Η έκφραση που χρησιμοποιεί, «γλυκασμός ψυχής» σχολιάστηκε αρκετά στα social media, ενώ στις ευχές της δεν υπάρχει καμία αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φεύγει η χρονιά και μας μένουν τρυφερές αναμνήσεις… μουσικές, στιγμές, συναισθήματα και φίλοι καλοί και αγαπημένοι, γλυκασμός ψυχής…» γράφει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Νοτοπούλου και φροντίζει να μας ενημερώσει ότι το ενσταντανέ είναι έργο φωτογράφου και όχι αυθόρμητη πόζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.