Η Μυρσίνη Ζορμπά έπεσε θύμα των hoaxes για τα πνευματικά δικαιώματα! (φώτο)

Η Μυρσίνη Ζορμπά έπεσε θύμα των hoaxes για τα πνευματικά δικαιώματα! (φώτο)

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Ζορμπά, φαίνεται πως… έπεσε θύμα των hoaxes, αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα.

Συγκεκριμένα, η κα. Ζορμπά αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook ότι «Δεν δίνω άδεια στο Facebook ή στους φορείς που σχετίζονται με το Facebook να χρησιμοποιούν προηγούμενες και μελλοντικές φωτογραφίες, πληροφορίες ή δημοσιεύσεις μου.

​Με αυτή τη δήλωση προειδοποιώ το Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση, η αντιγραφή, η εξάπλωση ή οποιαδήποτε άλλη δράση εναντίον της ομάδας με βάση αυτή την ομάδα ή / και το περιεχόμενό της. Το περιεχόμενο αυτής της ομάδας είναι ιδιωτική και εμπιστευτική πληροφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να είναι από το νόμο (UCC 1 -308-1308-103) και το νόμο της Ρώμης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.