ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ έκοψαν βασιλόπιτα στο Στρασβούργο – Σε ποιον «έπεσε» το μη αναμενόμενο φλουρί (φώτο)

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ έκοψαν βασιλόπιτα στο Στρασβούργο – Σε ποιον «έπεσε» το μη αναμενόμενο φλουρί (φώτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ στο Στρασβούργο.

Τώρα, εάν αναρωτηθείτε πού βρέθηκε βασιλόπιτα με φλουρί, και μάλιστα στο Στρασβούργο, θα σας πληροφορήσουμε ότι την πίτα την αγόρασε από ένα ελληνικό ζαχαροπλαστείο η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

​Σύμφωνα με πληροφορίες, το φλουρί το βρήκε μετά από πολύ ψάξιμο ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Όταν λέμε όμως φλουρί μην πάει το μυαλό σας σε κάτι ακριβό ή σε κάτι χρυσό. Απλώς ήταν ένα νόμισμα του ενός ευρώ, το οποίο συνοδευόταν από ένα γούρι «2020», αξίας 2 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ίσως το πιο εντυπωσιακό ήταν η έκπληξη των ξένων ευρωβουλευτών όταν οι δικοί μας τους πρόσφεραν… vassilopita.
https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/status/1217099308127916033

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.