ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μίκη Θεοδωράκη και οι… αναμνήσεις (φώτο)

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μίκη Θεοδωράκη και οι… αναμνήσεις  (φώτο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα (18/1) το απόγευμα το σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη στην οικία του.

Ο κ.Μητσοτάκης, μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό με τον 94χρονο Μίκη Θεοδωράκη. «Μια ζεστή απογευματινή συνάντηση με έναν Μεγάλο Έλληνα», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Στην αποψινή τους συνομιλία, ο μεγάλος συνθέτης θύμισε στον Πρωθυπουργό ότι τον γνώρισε για πρώτη φορά στο Παρίσι πριν από ακριβώς 50 χρόνια, όταν ήταν μόλις 2 ετών. Ο πρωθυπουργός είχε μαζί του μια πολύ ζεστή κουβέντα για ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη μουσική ως τα εθνικά μας θέματα.

https://www.instagram.com/p/B7eIELyjgZ4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.