ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Βορίδης, Β.Κοντοζαμάνης και Μ.Ζαχαράκη έκαναν… έφοδο στο σπίτι του Χρήστου Κέλλα – Τι τους μαγείρεψε η οικοδέσποινα;

Μ.Βορίδης, Β.Κοντοζαμάνης και Μ.Ζαχαράκη έκαναν… έφοδο στο σπίτι του Χρήστου Κέλλα – Τι τους μαγείρεψε η οικοδέσποινα;

Τι μπορεί να συμβεί σε μια νοικοκυρά όταν ξαφνικά εμφανίζονται στο σπίτι της τρεις υπουργοί για φαγητό προσκεκλημένοι του συζύγου της, βουλευτή; Αυτό συνέβη στη Φωφώ Κέλλα, σύζυγο του βουλευτή Λάρισας Χρήστου Κέλλα όταν προσκάλεσε τον Μάκη Βορίδη, τη Σοφία Ζαχαράκη και τον Β. Κοντοζαμάνη που βρίσκονταν σε κάποιο φόρουμ στη Λάρισα να έρθουν στο σπίτι του για φαγητό.

Τι να κάνει η κυρία Κέλλα, μαγείρεψε. Το θέμα είναι τι μαγειρεύεις σε υπουργούς…

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως η κ Κέλλα ήταν «ετοιμοπόλεμη» και άφησε τους υπουργούς με… ανοικτό το στόμα.

Πρόσφερε λοιπόν ντολμαδάκια με μπεσαμέλ, λαγό στιφάδο, αρνάκι γάλακτος στη γάστρα, άφθονα τοπικά τυριά, σαλάτες, κρασιά της περιοχής και στο τέλος τούς έφερε και ένα μπολ προφιτερόλ.

Μάλιστα, εις εκ των προσκεκλημένων αναδείχθηκε πρωταθλητής στο προφιτερόλ, αφού κατανάλωσε μόνος του ολόκληρο το μπολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία, να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι το φαγητό ήταν νόστιμο, οι υπουργοί βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν και θέματα που τους αφορούν. Για παράδειγμα, η κυρία Ζαχαράκη για τους διορισμούς που πρόκειται να γίνουν στα σχολεία, ο κ. Βορίδης για τις αποζημιώσεις αγροτών, ενώ ο κ. Κοντοζαμάνης τους έκανε μία ενημέρωση για τις ιώσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.