ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άγγελος Συρίγος: «Η Ελλάδα δεν άφησε αναπάντητη την τουρκική κίνηση» – Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ…

Άγγελος Συρίγος: «Η Ελλάδα δεν άφησε αναπάντητη την τουρκική κίνηση» – Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ…

Διαβάζει κάποιος τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Άγγελου Συρίγου και για τον χθεσινό κυβερνητικό τραγέλαφο με το Oruc Reis και διερωτάται κανείς, μήπως ο συμπαθής καθηγητής ήταν σε «άλλο έργο» θεατής: «Δεν υπήρχε άλλος τρόπος αντίδρασης, θα ήταν τεράστιο λάθος, αν η Ελλάδα άφηνε αναπάντητη μία τέτοια κίνηση. Από τη στιγμή που θα στείλει η Τουρκία σε εκείνο το σημείο ερευνητικό πλοίο, πρέπει η Ελλάδα να εμποδίσει την έρευνα με αποφασιστικότητα και να την σταματήσει».

Αν κάποιος δεν γνώριζε το τι είχε γίνει χθες στην πραγματικότητα… Aν κάποιος είχε μείνει στις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτη ότι η παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας ήταν «Συγκυριακό γεγονός, που προήλθε λόγω κακών καιρικών συνθηκών και το οποίο δεν προκαλεί οποιαδήποτε ανησυχία και ότι «Δεν υπήρξε πόντιση καλωδίου ούτε ερευνητικές εργασίες»…

Aν κάποιος δεν ήξερε τα τραγελαφικά της χθεσινής ημέρας, θα νόμιζε, ακούγοντας τις δηλώσεις Α.Συρίγου ότι… σχεδόν βυθίσαμε το Oruc Reis!

Κατά τον Α.Συρίγο, λοιπόν, «η Ελλάδα δεν άφησε αναπάντητη την τουρκική κίνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν εννοεί το «γέλιο μέχρι δακρύων» που προκάλεσαν στην Αγκυρα, οι δηλώσεις για τον… «αέρα που έσπρωξε το Oruc Reis εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας», τότε, ναι! Τους τιμωρήσαμε πολύ σκληρά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.