ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Άμπου Ντάμπι: Οι στυλιστικές της επιλογές (φώτο)

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Άμπου Ντάμπι: Οι στυλιστικές της επιλογές (φώτο)

Πιστά ακολούθησε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη τον ενδυματολογικό κώδικα που προτείνεται για όσους επισκέπτονται το Αμπού Ντάμπι.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη με ένα ρούχο στα χρώματα της άμμου και χωρίς μαντήλα στο κεφάλι, αφού δεν είναι υποχρεωτική στην συγκεκριμένη χώρα, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο ενδυματολογικός κώδικας στην συγκεκριμένη χώρα δεν θέλει τις γυναίκες να φορούν αποκαλυπτικά ρούχα. Θέλει οι ώμοι να καλύπτονται από ύφασμα και τα ρούχα να μην είναι ιδιαίτερα στενά.

Ο πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Μαρτύρων Wahat Al Karama, στο Αμπού Ντάμπι. Περπάτησε στον χώρο του Μνημείου και έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: «Είναι τιμή μου να επισκέπτομαι αυτό το θαυμάσιο Μνημείο, στη μνήμη των γενναίων ηρώων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Οι δύο χώρες και οι λαοί μας θα είναι για πάντα δεμένες με δεσμούς αμοιβαίου σεβασμού και βαθιάς φιλίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.