ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο.Κεφαλογιάννη για το διαζύγιό της: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λέγονται για να μην υπάρχουν άλλα σχόλια» (βίντεο)

Ο.Κεφαλογιάννη για το διαζύγιό της: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λέγονται για να μην υπάρχουν άλλα σχόλια» (βίντεο)

Για πρώτη φορά η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στις κάμερες για το διαζύγιό της με τον Μάνο Πενθερουδάκη.

«Eίμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν έχω επιδιώξει ποτέ να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ όμως ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λέγονται για να μην υπάρχουν άλλα σχόλια. Είναι σωστό όλοι να προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.


Η πολιτικός πριν από μερικές εβδομάδες έκανε γνωστό μέσα από συνέντευξή της στην Athens Voice τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ερώτηση,«σε προσωπικό επίπεδο; Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η καινούργια χρονιά; Τι στόχους βάζετε;», απάντησε: «Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή», είχε πει στη δήλωσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.