Δεν προλαβαίνει να… κόβει πρωτοχρονιάτικες πίτες ο Μ.Χριστοδουλάκης του ΚΙΝΑΛ

Δεν προλαβαίνει να… κόβει πρωτοχρονιάτικες πίτες ο Μ.Χριστοδουλάκης του ΚΙΝΑΛ

Ευτυχώς που είναι και το έθιμο με τις πρωτοχρονιάτικες πίτες, που, ως γνωστόν, κρατάει μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, και έχει βρει δουλειά ο γραμματέας της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, Μ. Χριστοδουλάκης.

Ο τελευταίος από τις αρχές του έτους βρίσκεται με ένα μαχαίρι στο χέρι και πηγαίνει από νομό σε νομό για να «μοιράσει» φλουριά στους τυχερούς οπαδούς του Κινήματος Αλλαγής σε τελετές κοπής πίτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, για τον ίδιο αυτού του είδους οι εορταστικές εκδηλώσεις αποτελούν και μια καλή ευκαιρία για ηγετικές ζυμώσεις, αν όντως έχουν βάση οι πληροφορίες που τον φέρουν να είναι ο εκλεκτός της Φ. Γεννηματά όταν αυτή αποχωρήσει από την προεδρία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.