ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Όλη» η δυτική Αθήνα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γιάννη Λοβέρδου (φώτο)

«Όλη» η δυτική Αθήνα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γιάννη Λοβέρδου (φώτο)

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γιάννη Λοβέρδου, συγκεντρώθηκε στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Περιστερίου, «όλη» η δυτική Αθήνα.

Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πολλοί φίλοι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αντάλλαξαν σκέψεις, απόψεις και ευχές για την καινούργια χρονιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο ήταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και συνυποψήφιος του Γιάννη Λοβέρδου στην δυτική Αθήνα, οι βουλευτές της ΝΔ Ζωή Ράπτη, Θάνος Πλεύρης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, οι δημάρχοι Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, οι προέδροι των δημοτικών συμβουλίων Περιστερίου Βασίλης Λώλος, Πετρούπολης Βασίλης Φιλίππου, Ιλίου Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Μάνος Συλλιγνάκης από την Πετρούπολη και Γιώτα Μερκουράκη από το Αιγάλεω, οι συνυποψήφιες στα δυτικά Τζένη Πανταζή και Ράνια Σαγιάκου, πρόεδροι δημοτικών κοιντήτων, αντιδήμαρχοι, πρώην δήμαρχοι και εκατοντάδες πολίτες της δυτικής Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.