Ξέσπασε η Νόνη Δούνια: «Χρησιμοποιώ το Facebook για να δείξω ότι είμαι γυναίκα, μάνα, σύζυγος, βουλευτής, πολίτης»

Ξέσπασε η Νόνη Δούνια: «Χρησιμοποιώ το Facebook για να δείξω ότι είμαι γυναίκα, μάνα, σύζυγος, βουλευτής, πολίτης»

Με μία ανάρτησή της στο facebook η Νόνη Δούνια εξηγεί σε όσους έχουν ερμηνεύσει διαφορετικά τις κοινοποιήσεις της ότι επιδώκει να δημοσιοποιεί ανθρώπινες και προσωπικές στιγμές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι συνεπής στα βουλευτικά της καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, συνόδευσε την κοινοποίηση μιας φωτογραφίας της από τα έδρανα της Βουλής με το σχόλιο: «Άλλη μία στιγμή της καθημερινότητάς μου. Γιατί ένας άνθρωπος μπορεί να είναι σκληρά εργαζόμενος και παράλληλα να φροντίζει την οικογένεια του και το σπίτι του. Το γεγονός ότι επιλέγω στον λογαριασμό Facebook να κοινοποιήσω ανθρώπινες και προσωπικές στιγμές είναι δικαίωμά μου και δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν είμαι συνεπής στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Επίσης δεν επιθυμώ να βγάζω selfie καθημερινά στο Ελληνικό κοινοβούλιο ούτε έχω φωτογράφο να με ακολουθεί. Δεν χρησιμοποιώ τον προσωπικό μου λογαριασμό για να προβάλω το κοινοβουλευτικο μου έργο αλλά όλες τις πλευρές του εαυτού μου. Γυναίκα, μάνα, σύζυγος, βουλευτής, πολίτης!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.