Ξανά σε θέατρο η Α. Σακελλαροπούλου: Συνοδευόταν από τον σύντροφό της – Το παρών έδωσε και η Λ. Μενδώνη (φώτο)

Ξανά σε θέατρο η Α. Σακελλαροπούλου: Συνοδευόταν από τον σύντροφό της – Το παρών έδωσε και η Λ. Μενδώνη (φώτο)

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Μακμπέθ» του Σαίξπηρ στο Εθνικό έδωσε το «παρών» η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου , μαζί με τον σύντροφό της.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου βρέθηκε από νωρίς στο θέατρο, συναντήθηκε με τον Τίτο Πατρίκιο, ενώ μετά το τέλος της παράστασης είχε τετ α τετ στα παρασκήνια με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Παρούσα στην επίσημη πρεμιέρα ήταν και η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη με την οποία η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σύντομη συνομιλία.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και ο επίσης νομικός σύντροφός της, Παύλος Κοτσώνης, συνομίλησαν με τον Τίτο Πατρίκιο πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο Εθνικό Θέατρο.

O Δημήτρης Λιγνάδης, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, η νέα ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και ο Γιώργος Κουμεντάκης ποζάρουν στον φακό.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά της στις 14 Μαρτίου όπου και αναμένεται να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.