Λόγω… καιρού δεν πήγε ο Κ.Μουτζούρης στο Μαξίμου χθες – Ακυρώθηκε η πτήση του

Λόγω… καιρού δεν πήγε ο Κ.Μουτζούρης στο Μαξίμου χθες – Ακυρώθηκε η πτήση του

Εδώ ο Μουτζούρης, εκεί ο Μουτζούρης, άφαντος ο Μουτζούρης χθες από το Μέγαρο Μαξίμου και τη σύσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς από τα νησιά…

Για την ιστορία, στη συγκεκριμένη σύσκεψη συμμετείχαν τελικά ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Αρης Χατζηκομνηνός, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, και οι δήμαρχοι Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος και Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης.

Και για να επιστρέψουμε στον κ Μουτζούρη, στην αρχή ήταν να πάει, μετά δημοσιεύτηκε το βιντεοσκοπημένο τηλεφώνημά του με τον Γεραπετρίτη, που μοιράστηκε με το πανελλήνιο τα… αισθήματά του για τον Πρωθυπουργό, μετά από το Μαξίμου διέρρεε ότι ο περιφερειάρχης είναι περίπου persona non grata, αυτός είπε ότι δεν θα πάει, μετά διεμήνυσε ότι θα πάει και μετά το Μαξίμου αποφάσισε ότι αν πάει, θα τον δεχτούν για να αποτραπούν τα σόου στις κάμερες…

Η ώρα της σύσκεψης έφτασε όμως κι ήταν άφαντος, τον έπαιρναν τηλέφωνα αλλά δεν τον έβρισκαν, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης επέμενε ότι θα εμφανιστεί. Μισή ώρα μετά λύθηκε το μυστήριο και το δράμα: είχε ακυρωθεί η πτήση του λόγω καιρού.

Όταν ξεκίνησε η σύσκεψη, όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, ο κ Μητσοτάκης σχολίασε «χάσαμε έναν στην πορεία» κι όταν του είπαν «λόγω καιρού», απάντησε «θα τον δεχόμασταν, δεν έχουμε τέτοια θέματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως οι τοπικοί παράγοντες στα πηγαδάκια πάντως μάλλον τον δικαιολογούσαν τον εκφραστικό κύριο Μουτζούρη, έλεγαν ότι δεν πρέπει να κριθεί από μια άτυχη στιγμή του ο άνθρωπος και άλλα όμορφα λόγια αστικής ευγένειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.