ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έπεσε… επιδημία στον ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Κούλογλου απειλεί «όταν γυρίσω θα σας… γαμ@σω» (φωτο)

Έπεσε… επιδημία στον ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Κούλογλου απειλεί «όταν γυρίσω θα σας… γαμ@σω» (φωτο)

Μορφή επιδημίας (λόγω κορωνοϊού) παίρνει πλέον η χυδαιότητα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δεν ακολουθούν την ρεαλιστική γραμμή της ηγεσίας του κόμματος, αλλά προβαίνουν σε διχαστικές δηλώσεις αναρτήσεις στα social media.

Έτσι, μετά την χυδαία ανάρτηση του δημοσιογράφου Στέλιου Καψώχα, ο οποίος απειλούσε την κυβέρνηση με μια ρήση του Καραϊσκάκη «όταν γυρίσω θα σας γαμ@σω», ανάρτηση την οποία κατέβασε όταν προκάλεσε σάλο, ήρθε τώρα η σειρά του δημοσιογράφου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου να χυδαιολογήσει με τα ίδια λόγια.

Ο ευρωβουλευτής φιλοξενεί στο σάιτ tvxs ένα σκίτσο το οποίο αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Καραϊσκάκη με τον τυπικό Ελληνα φουστανελά: «Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», με τον ήρωα να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!».

Για να δώσει περισσότερη έμφαση στις …απειλές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε το εν λόγω σκίτσο και στον λογαριασμό του στο Twitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/SteliosKoul/status/1243084851672231937

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.