ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποκάλυψη Γ.Κουμουτσάκου: «Με απείλησε ευθέως ο ΥΠΕΣ της Τουρκίας για το μεταναστευτικό» – Τι ειπώθηκε

Αποκάλυψη Γ.Κουμουτσάκου: «Με απείλησε ευθέως ο ΥΠΕΣ της Τουρκίας για το μεταναστευτικό» – Τι ειπώθηκε

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, από το βήμα της Βουλής αποκάλυψε τις ευθείες απειλές για το μεταναστευτικό, που είχε εκτοξεύσει στον ίδιο ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού τον περασμένο Οκτώβριο σε κατ’ ιδίαν συνάντηση.

«Θα σας στείλω τι μου είχε πει τότε ο κ. Σοϊλού, 25.000 το Σάββατο, 50.000 την Κυριακή και 75.000 τη Δευτέρα. Αποκαλύπτω σήμερα ότι αυτό μου είχε ειπωθεί τότε. Άρα είχαμε ένα σχέδιο οργανωμένο, εκμετάλλευσης των ελπίδων απελπισμένων ανθρώπων, για να επιτευχθούν γεωστρατηγικοί στόχοι δια εκβιασμού της Ευρώπης.

Υπήρχε καμία άλλη επιλογή από το σφράγισμα των συνόρων, για την προάσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας; Προφανώς όχι. Άλλωστε είναι υποχρέωση των κρατών, που πηγάζει από το διεθνές και το κοινοτικό δίκαιο», επισήμανε ο αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σε εκείνη τη συνάντηση στις 4 Οκτωβρίου 2019, ο Τούρκος ομόλογος του κ. Κουμουτσάκου τότε, είχε διατυπώσεις τις έντονες διαμαρτυρίες της Άγκυρας για την έλλειψη βοήθειας από την Ε.Ε. και για υπονόμευση στο ζήτημα της Συρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλο αυτό είναι τόσο μείζον που δικαιολογεί την αναστολή υποδοχής αιτήσεων ασύλου για ένα διάστημα . Ήταν ευθεία και προσβλητική στάση αυτό που έκανε η Τουρκία. Ήταν υπόδειγμα παραβίασης των σχέσεων καλής γειτονίας. Τα σύνορα μας θα προστατευθούν με κάθε τρόπο», κατέληξε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.