ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα απανωτά «πειράγματα» του Δήμου Βερύκιου στη Ντόρα Μπακογιάννη για τις… μαγειρικές της ικανότητες

Τα απανωτά «πειράγματα» του Δήμου Βερύκιου στη Ντόρα Μπακογιάννη για τις… μαγειρικές της ικανότητες

«Χαμός» με απανωτά πειράγματα στην Ντόρα Μπακογιάννη έγινε σε εκπομπή του ραδιοφώνου. Η βουλευτής ήταν καλεσμένη να παρέμβει τηλεφωνικά για τις πολιτικές εξελίξεις και για τον κορωνοϊό, αλλά η συζήτηση πήγε και στις… μαγειρικές της ικανότητες.

Η εκπομπή που την φιλοξένησε ήταν το «Ραντάρ». Ο Δήμος Βερύκιος ξεκίνησε τα πειράγματα ρωτώντας την αν θα φτιάξει κουλουράκια για το Πάσχα με την ίδια να απαντά:

«Μη γελάτε σας παρακαλώ πάρα πολύ γιατί υπάρχει μια εσωτερική οικογενειακή συζήτηση για τις δυνατότητές μου στη μαγειρική. Σας διαβεβαιώ ότι έχω ανοίξει το βιβλίο της μαμάς μου και αρχίζω και μαγειρεύω διάφορες συνταγές και ο άντρας μου ισχυρίζεται ότι τα καταφέρνω καλά».

Τη σκυτάλη στα πειράγματα πήρε ο Τάκης Χατζής, ο οποίος της είπε: «Τι να σας πει ο άντρας σας; Να αποφύγει τη γκρίνια θέλει. Φαντάζεται κανείς να είναι με εσάς μέσα σε ένα σπίτι και να σας κάνει κριτική;».

«Αυτά να τα αφήσετε γιατί έχω αδιάψευστες αποδείξεις, γιατί τις στέλνω φωτογραφία στην κόρη μου», πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμος Βερύκιος επανήλθε με πρόταση για την κ. Μπακογιάννη: «Φτιάξτε κουλουράκια μαζί με τα εγγόνια σας διαδικτυακά», δεχθεί για να δεχθεί την απάντηση: «Από εκεί απέχω. Εγώ να κάνω διαδικτυακό μαγείρεμα δεν νομίζω», με τον Τάκη Χατζή να συμπληρώνει: «Εδώ δεν μπορεί να το κάνει κανονικά θα το κάνει διαδικτυακά;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.