ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οταν σου δίνουν ένα «όφωνο» και μια θέση στο γυαλί και λες «ότι σου κατέβει»

Οταν σου δίνουν ένα «όφωνο» και μια θέση στο γυαλί και λες «ότι σου κατέβει»

Εκπομπή Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, Σάββατο μεσημέρι: Γίνεται σύνδεση με έναν Ελληνα στην Ολλανδία. Και αρχίζει το «μάθημα γεωγραφίας».

«Η Ολλανδία έχει σχεδόν το ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα», λέει ο μουσάτος συμπαρουσιαστής της Ναταλίας, «Ναι» απαντά ο άλλος άσχετος στην Ολλανδία «Περίπου σαν της Ελλάδας»!

Και ακούν τα Ελληνόπουλα που φυσικά δεν έχουν ανοίξει ποτέ βιβλίο γεωγραφίας, ότι τα 18 εκατ. πληθυσμού της Ολλανδίας είναι «σχεδόν ίδια» με τα 10 εκατ. του ελληνικού πληθυσμού. Και όχι 80% μεγαλύτερος πληθυσμός.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ η Ελλάδα δεν θα φτάσει τα 18 εκατ. πληθυσμό, τουλάχιστον ελληνικό πληθυσμό (εκτός και αν ο εποικισμός από «πρόσφυγες» το κάνει πράξη) και σίγουρα όχι σε αυτόν τον αιώνα.

Αλλά αυτό είναι μια μικρή «λεπτομέρεια» για τους αγεωγράφητους που πιάνουν το «’όφωνο» (που λέει και η Αννίτα Πάνια) κι «όποιον πάρει ο χάρος».

«Σχεδόν ίδιος πληθυσμός» λέει ο άσχετος για να καταλήξει σε αυτό που θέλει να πει ότι «Εμείς έχουμε πολύ λίγα θύματα, αναλογικά με αυτά της Ολλανδίας χάρη στα έγκαιρα κυβερνητικά μέτρα».

Ιδια τα 10 εκατ. με τα 18 εκατ.!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το να πας σε λεπτομέρειες και να πεις ότι η Ολλανδία εκτείνεται μόλις στο 65% της έκτασης Μακεδονίας, Θράκης και Ηπείρου και αυτό σε συνδυασμό με τον κατά 80% μεγαλύτερο πληθυσμό και την τρομακτική υγρασία (η χώρα βρίσκεται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας) που αποτελεί τον ιδανικό «βιότοπο» του κορωνοϊού, κανονικά θα έπρεπε να είχε γίνει «σφαγή», είναι ασήμαντα πράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.