ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Π.Λαφαζάνης στην καραντίνα του… αρθρογραφεί υπέρ των κυβερνητικών μέτρων

Ο Π.Λαφαζάνης στην καραντίνα του… αρθρογραφεί  υπέρ των κυβερνητικών μέτρων

Τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν θέσει σε αγωνιστική καραντίνα τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος αυτή την περίοδο το έχει γυρίσει στη δημοσιογραφία.

Για την ακρίβεια, γράφει ο ίδιος και επιμελείται άρθρα συνεργατών της ΛΑΕ για την ιστοσελίδα iskra.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, θεωρεί πως η κυβέρνηση κινήθηκε εξαρχής στη σωστή κατεύθυνση με τα μέτρα που έλαβε για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και δεν κρύβει την ανησυχία του, επειδή κάποιοι συμπολίτες μας με την απειθαρχία που τους χαρακτηρίζει μπορεί να τινάξουν την όλη προσπάθεια στον αέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.