ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι ατάκες του Α. Γεωργιάδη που θα μείνουν αξέχαστες (βίντεο)

Οι ατάκες του Α. Γεωργιάδη που θα μείνουν αξέχαστες (βίντεο)

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης η αλήθεια είναι ότι καταφέρει αρκετές φορές με τις δηλώσεις του να προκαλέσει.

Πόσο μάλλον τις τελευταίες ημέρες, εν καιρώ κορωνοϊού, όπου και ο ελληνικός λαός έχει γίνει λίγο πιο «ευαίσθητος». Η καραντίνα που υπάρχει και ο ελεύθερος χρόνος των Ελλήνων έχει οδηγήσει τους χρήστες του internet να μην αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και όταν μάλιστα πρόκειται για κάποιον πολιτικό, τότε το διαδίκτυο παίρνει φωτιά.

Την τιμητική του στα παρακάτω βίντεο έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπου τα τελευταία 24ωρα έχει υποπέσει σε αρκετές γκάφες.

Πρώτη, χρονικά, ήρθε η ατάκα πως αν η κυβέρνηση έδινε στο κάθε σπίτι 5.000 ευρώ οι πολίτες που μένουν σπίτι «θα γίνουν 300 κιλά». Στη συνέχεια χαρακτήρισε «φοροφυγάδες» τους μακροχρόνια ανέργους. Πριν προχωρήσουμε, ας θυμηθούμε τα σχετικά αποσπάσματα.

Για το μη γίνουν οι πολίτες 300 κιλά:

Για τους «φοροφυγάδες» μακροχρόνια ανέργους:

Ενώ στη συνέχεια υποστηρίζει ότι μας… έσωσε όταν ψήφιζε μνημόνια:

Χαρακτηριστικά, (στο 14:50 του βίντεο) αφού απέρριψε το ενδεχόμενο περικοπής μισθών, με αφορμή την πανδημία, είπε: «Ας σκεφτούμε τώρα, να ήμασταν σε αυτή την κρίση και να μην ήμασταν στην Ευρώπη. Μπορείτε να το σκεφτείτε αυτό λίγο κύριε Τράγκα; Αν δηλαδή κάποιοι σαν και εμένα, δεν είχαν μπει μπροστά την εποχή των μνημονίων, να φάνε ξύλο να τους βρίζει ο κόσμος στην πλατεία των Αγανακτισμένων, να μας λένε “γερμανοτσολιάδες” και όλες τις άλλες μπούρδες, και είχαμε φύγει από την Ευρώπη, τώρα θα κλαίγαμε όλοι μαζί συλλογικά».

Και κατέληξε λοιπόν στο εξής συμπέρασμα: «Λοιπόν ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας, ας ανάψουμε και ένα κεράκι -όταν ανοίξουν οι εκκλησίες- σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια, ενάντια στον λαϊκισμό που είχε κυριαρχήσει στην Ελλάδα και ας καταλάβουμε ότι σώζεται ο ελληνικός λαός γιατί μείναμε στην Ευρώπη. Σας σώσαμε εμείς που κρατηθήκαμε όρθιοι παρά τις βρισιές».

Φυσικά, αντιλαμβανόμενος πως έχει πει… χοντράδα έσπευσε να προσθέσει: «και φυσικά ο ελληνικός λαός που άντεξε όλες αυτές τις θυσίες».

Ολόκληρο το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.