Β. Μπάρμπα: «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να λέει τον Κ. Μητσοτάκη… “Κούλη”»!

Β. Μπάρμπα: «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να λέει τον Κ. Μητσοτάκη… “Κούλη”»!

Για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, όπως τόνισε ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την κρίση του κορωνοϊού, ήταν «άριστος» και ζητάει να μην τον ξανά πει κάποιος «Κούλη».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε αδικήσει Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τώρα τον εκτιμά καθώς όπως αναφέρει “κρίθηκε και πέρασε με άριστα”.

“Εμένα μου αρέσει. Πιστεύω και το ομολογώ πως τον υποτιμήσαμε.

Μου αρέσει και ο Κυριάκος και ολόκληρο το επιτελείο του. Ομολογώ πως κι αυτούς τους είχα υποτιμήσει. Να λέμε την αλήθεια και ομαδικά να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Αποδείχθηκαν άκρως σοβαροί, ανώτεροι των περιστάσεων. Δεν έχω λόγια.

Και για τον Κικίλια και τον Χαρδαλιά και για τον Κοντοζαμάνη. Μας έβαλαν τα γυαλιά. Είδες πόσο εύκολα υποτιμούμε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις; Και πρέπει ακόμα να προσθέσω πως είμαι θαυμάστρια του Κώστα Μπακογιάννη”, είπε η Βάνα Μπάρμπα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης σημείωσε: “Από εδώ και πέρα ουδείς έχει δικαίωμα να τον φωνάζει “Κούλη”. Τέτοια πράγματα δεν του αξίζουν. Από εδώ και πέρα κύριος Μητσοτάκης. Όλοι πρέπει να κρινόμαστε από τις πράξεις μας. Ο Κυριάκος κρίθηκε και πέρασε με άριστα. Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια. Μπράβο του!”

Ο Τσίπρας έχει ήθος

Την ίδια ώρα, μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, η Βάνα Μπάρμπα είπε:

“Ο Τσίπρας δεν είναι τυχαίος άνθρωπος. Έχει ήθος. Όμως η πολιτική του, σε αυτές τις περιστάσεις και τόσο επικίνδυνες καταστάσεις, μπορεί να ήταν μεγάλο πρόβλημα. Εννοώ την πανανθρώπινη πολιτική που στηρίζει η Αριστερά.

Δηλαδή και με τον Σύριο και με τον Αφγανό. Δεν ξέρω κατά πόσο μια τέτοια πολιτική θα ήταν ωφέλιμη στον τόπο μέσα σε αυτές τις ακραίες συνθήκες που βιώνουμε τελευταία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίσως μια τέτοια πολιτική να μας έβλαπτε” παραδέχτηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.