ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δεν κρατιόταν με τίποτα: Aυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κ.Μητσοτάκης μετά την καραντίνα

Δεν κρατιόταν με τίποτα: Aυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κ.Μητσοτάκης μετά την καραντίνα

Δεν κρατιόταν να πάει για κούρεμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη λήξη της καραντίνας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε ραντεβού σε κομμωτήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της προπερασμένης Δευτέρας (4/5), όπου του περιποιήθηκαν την κόμη – αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν μακρύνει και ιδιαίτερα. Όταν ο πρωθυπουργός μπήκε στο μαγαζί δεν ζητήθηκε να εκκενωθεί ο χώρος για λόγους ασφαλείας.

Συνέχισε να λειτουργεί κανονικά έχοντας και αρκετούς ακόμη πελάτες που τηρούσαν φυσικά τις προβλεπόμενες αποστάσεις λόγω κορωνοϊού και έσπευσαν να τον συγχαρούν για τα έγκαιρα μέτρα που είχε φροντίσει να πάρει έναντι της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αμέσως επόμενη μέρα ο πρόεδρος της κυβέρνησης εμφανίστηκε στο κοινοβούλιο με το νέο του κούρεμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.