ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Μπακογιάννη για συνωστισμό στην Ομόνοια: «Αφού το παραδέχθηκε το λάθος – Η κοινωνία να κρατά τις αποστάσεις όμως»

Ν.Μπακογιάννη για συνωστισμό στην Ομόνοια: «Αφού το παραδέχθηκε το λάθος – Η κοινωνία να κρατά τις αποστάσεις όμως»

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε η πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη νέα όψη της πλατείας Ομονοίας, αλλά και στο συνωστισμό που σημειώθηκε κατά την παρουσίασή της από το δήμαρχο Αθηνών.

«Μια ωραία πλατεία που αποδόθηκε στους Αθηναίους, μέσα στη γενικότερη προσπάθεια απόδοσης του δημόσιου χώρου» υπογράμμισε σχετικά.

Όσον αφορά το συνωστισμό, υποστήριξε ότι «δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη. Το παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Είπε συγγνώμη έκανα λάθος. Δεν ξέρουμε πολλούς ανθρώπους με ταχύτητα να αναγνωρίζουν το λάθος τους».

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, «το σημαντικό είναι να πειστούμε όλοι ότι η κοινωνική απόσταση είναι επιβεβλημένη πολιτική».

Ωστόσο, όπως προσέθεσε «δυστυχώς δεν υπάρχει εγχειρίδιο οδηγιών για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Άρα κάθε απόφαση, όπως αυτή που πήραμε σήμερα για την επαναλειτουργία των οργανωμένων πλαζ, ενέχει κίνδυνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι κρατώντας αποστάσεις προστατεύει τον εαυτό του και το διπλανό του. Ίσως θα έχουμε και παρατράγουδα στις πλαζ. Όμως δεν μπορούσαμε να μείνουμε κλειστά. Κάνουμε το σταυρό μας, τις ανοίγουμε και ελπίζουμε ο κόσμος να έχει τη συναίσθηση της ατομικής ευθύνης» τόνισε, εξηγώντας, ότι γίνεται προσπάθεια να μειωθεί η δυνατότητα επαφών μεταξύ του κόσμου στα σημεία, ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.