ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προσπαθεί να «μαζέψει» τα «αμάζευτα» ο Ν.Δένδιας: «Εγώ μιλούσα για λίγες δεκάδες μέτρα της κοίτης του ποταμού»

Προσπαθεί να «μαζέψει» τα «αμάζευτα» ο Ν.Δένδιας: «Εγώ μιλούσα για λίγες δεκάδες μέτρα της κοίτης του ποταμού»

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας επιχειρεί να «μαζέψει» τα «αμάζευτα» και επιχειρεί να «διορθώσει» όπως όπως την ρήση του «για μερικές δεκάδες μέτρα δεν κάνουμε πόλεμο».

Στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha είπε για τα «λίγες δεκάδες μέτρα» ότι αφορούσαν την κοίτη του ποταμού, κάτι που όπως είπε έγινε κατανοητό και από τον ίδιο τον δημοσιογράφο που του έπαιρνε τη συνέντευξη!

Προφανώς μόνο σε αυτόν έγινε κατανοητό, γιατί σε κανέναν άλλον δεν φάνηκε να έγινε…

Καλό βέβαια θα ήταν να τα πει αυτά στους Τούρκους και κυρίως να τα επιβάλλει. Αφού όπως λέει δεν εισήλθαν τουρκικές δυνάμεις σε ελληνικό έδαφος τότε προς τι έγινε το διάβημα προς την Τουρκία από το ελληνικό ΥΠΕΞ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.