Γ.Κοτρωνιάς: Με μάσκα… ασπίδα τον υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Α.Γεωργιάδης (φώτο)

Γ.Κοτρωνιάς: Με μάσκα… ασπίδα τον υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Α.Γεωργιάδης (φώτο)

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε νωρίτερα συνάντηση με τον βουλευτή Φθιώτιδας, Γιώργο Κοτρωνιά.

Οι δύο άντρες συνομίλησαν για θέματα της Φθιώτιδας φορώντας μάσκες, με τον υπουργό Ανάπτυξης να φορά μάσκα – ασπίδα.

“Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον υπουργό ανάπτυξης κύριο Άδωνι Γεωργιάδη”, δήλωσε ο κ. Κοτρωνιάς.

Και συνέχισε:

“Συζητήσαμε τρία θέματα για τα οποία έχω να ανακοινώσω τα εξής:

1. Για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ο υπουργός την εβδομάδα που μας έρχεται θα αναλάβει πρωτοβουλία για το θέμα.

2. Οι πωλητές λαϊκών αγορών της Λοκρίδας που πωλούσαν στην Αθήνα εντάσσονται στις πληττόμενες ομάδες επαγγελματιών θα τους δοθούν 800€ και θα μπορούν να πάρουν χαμηλότοκα δάνεια.

3. Τα κυλικεία των σχολείων εντάσσονται στους ΚΑΔ Πληττομένων επιχειρήσεων θα αποζημιωθούν και θα παγώσουν τα ενοίκια τους μέχρι το τέλος του έτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για τις πρωτοβουλίες που θα πάρει για να δούμε όλοι μαζί την τύχη της ΠΕΛ σε μια εποχή ,που ασφαλώς , δεν είναι η καλύτερη για τους εκθεσιακούς οργανισμούς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.