ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αυτοί είναι οι υπουργοί που βρίσκονται στην «ουρά» του Μαξίμου για αξιολόγηση

Αυτοί είναι οι υπουργοί που βρίσκονται στην «ουρά» του Μαξίμου για αξιολόγηση

Τα κυβερνητικά στελέχη που θα βρίσκονται όλο το επόμενο διάστημα στην πρώτη γραμμή της «μάχης» των συνεπειών του κορωνοϊού στη χώρα μας, θα συγκεντρώσουν είτε τη θετική είτε την αρνητική κρίση της κοινής γνώμης, αναλόγως των αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ίδια πρόσωπα για τον ίδιο λόγο θα βρίσκονται καθημερινά στα «ραντάρ» αξιολόγησης του Μεγάρου Μαξίμου. Πρόκειται για τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλέγμα στήριξης της αγοράς και των εργαζομένων που ανακοίνωσαν κρίθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικό, ωστόσο από εδώ και στο εξής «ξεκινάει ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για τους ίδιους προκειμένου η Ελλάδα να αντιμετωπίσει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες την οικονομική κρίση που έφερε ο κορωνοϊός», όπως σχολίαζαν βουλευτές της Ν.Δ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.