ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ποιοι θα είναι οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ που θα είναι υποψήφιοι της ΝΔ στις εκλογές

Ποιοι θα είναι οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ που θα είναι υποψήφιοι της ΝΔ στις εκλογές

Οι εκλογές μπορεί να αργούν διαβεβαιώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν ήδη θέμα συζήτησης τα ψηφοδέλτια και συγκεκριμένα ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα και που θα κατέβουν εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, που πρόκειται να πολιτευτούν και ειδικότερα οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ που “ράβουν κοστούμια”.

Με τα σενάρια για κάλπες λοιπόν να έχουν πάει… καλοκαιρινές διακοπές, οι συζητήσεις για τα σχέδια των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών συνεχίζονται.

Πρώτος στη λίστα αυτών που θα πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές, όποτε και εάν αυτές γίνουν, φέρεται ο υπουργός Επικρατείας και ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος λέγεται ότι θα κατέβει στην Α’ Πειραιώς.

Στο Νότιο Τομέα Αθηνών φέρεται να προσανατολίζεται ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, δηλαδή σε μία περιφέρεια όπου η ΝΔ έχει μεγάλη δυναμική, αλλά όπου ανήκουν και πολλές “λαϊκές περιοχές” στις οποίες μπορεί ένα νέο πρόσωπο να φέρει νέο ακροατήριο.

Στο Δυτικό Τομέα λέγεται ότι θα είναι υποψήφιος ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος έχει σηκώσει ένα κρίσιμο συντονιστικό βάρος της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή στο δημόσιο, με επιταχυντή την πανδημία του κορονοϊού.

Ενδιαφέρον όμως θα έχει η εκλογική αναμέτρηση ιδίως στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, όπου βρίσκονται κάστρα της ΝΔ και όπου πολιτεύονται ηχηρά ονόματα, με πρώτους τους αντιπροέδρους της ΝΔ, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Σε αυτή την περιφέρεια λοιπόν φέρεται να έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος μάλιστα όταν και εφόσον γίνει ανασχηματισμός φέρεται πιθανό να αναλάβει παραγωγικό και κρίσιμο υπουργείο, το οποίο θα βρίσκεται στην αιχμή της επικαιρότητας ιδίως από το φθινόπωρο, φέρεται τελικώς να προσανατολίζεται σε μία από τις δύο περιφέρειες του πρώην υπολοίπου Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.