ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Κ.Μητσοτάκης ανέφερε στη Βουλή δυο αριστερούς «διανοούμενους» και οι «γαλάζιοι» βουλευτές… κοίταζαν ο ένας τον άλλον

Ο Κ.Μητσοτάκης ανέφερε στη Βουλή δυο αριστερούς «διανοούμενους» και οι «γαλάζιοι» βουλευτές… κοίταζαν ο ένας τον άλλον

Δύο διανοούμενους της Αριστεράς -όπως τους κατέταξε τουλάχιστον ο ίδιος – επικαλέστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή προκειμένου να υπεραμυνθεί των διατάξεων του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση και να καλέσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στηρίξουν το νομοσχέδιο.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε τα ονόματα των Δημήτρη Γληνού και Αλέξανδρου Δελμούζου. Όταν ανέφερε αυτά τα δύο ονόματα των αριστερών διανοούμενων (το τελευταίο μάλιστα στο τέλος της ομιλίας του) ορισμένοι γαλάζιοι βουλευτές, κοίταζαν ο ένας τον άλλον με κάποια αμηχανία αλλά στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τον Πρωθυπουργό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πραγματικότητα ο Πρωθυπουργός «δανείστηκε» αποσπάσματα από ομιλίες των δύο αυτών αριστερών μεταρρυθμιστών της Παιδείας για να δείξει ότι το πρότυπο σχολείο δεν είναι καρκίνωμα, όπως ήθελε να το παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένας ιμάντας κοινωνικής κινητικότητας που έδινε δυνατότητα πρωτίστως στα παιδιά από φτωχές οικογένειες να μπορούν να διακρίνονται και να πηγαίνουν σε σχολεία όπου στηρίζουν αυτές τις ξεχωριστές δεξιότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.