ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πότε ξεκινούν οι… διακοπές των βουλευτών και πόσο θα διαρκέσουν;

Πότε ξεκινούν οι… διακοπές των βουλευτών και πόσο θα διαρκέσουν;

Πότε θα φύγουν για διακοπές οι βουλευτές και πότε θα πάρουν… τον δρόμο της επιστροφής;

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός απροόπτου, μετά τις 3 Αυγούστου η Βουλή τακτικό νομοθετικό έργο δεν θα έχει, οπότε οι 300 αναμένεται να κάνουν τις διακοπές τους σε εκείνο το διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον δρόμο της επιστροφής θα πάρουν αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο – ελπίζοντας ο καθένας ότι δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει εκτάκτως, αφού θερινά τμήματα δεν θα υπάρξουν και η Βουλή θα παραμείνει ανοιχτή («εν Ολομελεία» που έλεγαν και οι παλαιότεροι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.