ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Κ.Μητσοτάκης απέκλεισε τον Σ.Καλαφάτη από την ομιλία του στην ΔΕΘ – «Τιμωρία» για την μη άρση ασυλίας του Πολάκη

Ο Κ.Μητσοτάκης απέκλεισε τον Σ.Καλαφάτη από την ομιλία του στην ΔΕΘ – «Τιμωρία» για την μη άρση ασυλίας του Πολάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέκλεισε τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σταύρου Καλαφάτη από την ομιλία του στην ΔΕΘ.

Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών, απέδιδαν την «κόκκινη κάρτα» στον Μακεδόνα πολιτικό, ως συνέπεια του χθεσινού κοινοβουλευτικού «Βατερλό» που υπέστη η Ν.Δ. εντός του Κοινοβουλίου.

Ο πρωθυπουργός εμφανίζονταν εξοργισμένος με τον κ. Καλαφάτη και τους αδέξιους χειρισμούς του, που είχαν ως συνέπεια να επιβραβευτεί εμμέσως ο «Πολακισμός».

Η απόφαση να μην συμμετάσχει ο γραμματέας της Κ.Ο. στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, φαίνεται ότι είναι η αρχή μιας σειρά από αποφάσεων που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Ανεξάρτητα από τις όποιες κινήσεις θα γίνουν, εκείνο που υπάρχει ως πολιτικό συμπέρασμα είναι το απόλυτο «ξεχαρβάλωμα» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που δεν περιορίζεται στις ευθύνες Καλαφάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απεναντίας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιρρίπτουν ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη στον “τοποτηρητή” του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή Μιχάλη Μπεκίρη, ο οποίος προφανώς και δεν αντιλήφθηκε την ιστορική γκάφα. Μάλιστα, κάποιοι θεωρούν ότι αν υπήρχε στοιχειώδης ευθιξία, τόσο ο κ. Καλαφάτης, όσο και ο κ. Μπεκίρης, όφειλαν να είχαν παραιτηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.