ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάσκες: Πολίτης με ουσιώδη επιχειρήματα «εκθέτει» N.Ευαγγελάτο σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Μάσκες: Πολίτης με ουσιώδη επιχειρήματα «εκθέτει» N.Ευαγγελάτο σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε η Μαρία Θεοχαρίδου, κατά κόσμον η διοργανώτρια της μεγάλης συγκέντρωσης κατά της επιβολής μασκών στα παιδιά στα σχολεία, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη κυρία είπε σε ζωντανή μετάδοση ορισμένες αλήθειες, αλήθειες που μάλλον πειράζουν αυτούς που τις είπαν.

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως και καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Νίκος Σύψας και ο συνάδελφος του, Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έχουν ταχθεί – πριν από λίγους μήνες – κατά της μάσκας και έχουν υποστηρίξει πως μπορεί να είναι επικίνδυνη για τους υγιής ανθρώπους.

Παρά την κωλοτούμπα 180 μοιρών που έκαναν και οι τρεις προαναφερθέντες, υποστηρίζοντας μετά πως οι «επικίνδυνες» (όπως τις είχαν χαρακτηρίσει) μάσκες, γίνονται υποχρεωτικές, ακόμα και για νήπια, τα γραπτά μένουν και στην εποχή που ζούμε είναι αρκετά εύκολο να βρεις το τι έχει ειπωθεί σε ζωντανή μετάδοση.

Αντί ο δημοσιογράφος λοιπόν, να παραδεχθεί έστω ότι «ναι το είχαν πει, αλλά μετά υπήρξαν νέα δεδομένα κτλ κτλ», προσπάθησε να βγάλει ψεύτρα την κα. Θεοχαρίδου επιμένοντας πως ούτε ο Ν. Σύψας, αλλά ούτε και ο Σ. Τσιόδρας, έχουν πει ποτέ κάτι τέτοιο, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως επειδή είναι δημοσιογράφος… το ξέρει («ειδικός» και αυτός). Παρόλα αυτά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να το έχει πει κάποτε ο Α. Γεωργιάδης.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο εδώ:

Εμείς όμως δεν θα σταματήσουμε μόνο στα του βίντεο, όπως θα παρατηρήσετε ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως ο ΠΟΥ έχει υποστηρίξει πως τα παιδιά πρέπει να φοράνε μάσκες, την ώρα που ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε υποστηρίξει, με επίσημο βίντεο, που «συστήνεται η χρήση μάσκας μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις» (μόνο για όσους έχουν συμπτώματα), και πως «δεν υπάρχουν αποδείξεις που να δείχνουν ότι προστατεύονται τα άτομα που είναι άρρωστα». Ενώ στα τέλη Αυγούστου (τις μέρες που η ελληνική κυβέρνηση αποφάσιζε την υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και για τα μικρά παιδιά) με επίσημο έγγραφο ο ΠΟΥ είχε υποστηρίξει πως «συστήνεται η χρήση μάσκας από τα παιδιά άνω των 12 ετών».

Την ώρα βέβαια που η γυναίκα εξέθεσε, σε ζωντανή μετάδοση, τον δημοσιογράφο, αρκετά είναι στα ΜΜΕ που προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομα της και την εγκυρότητα της, «ξεθάβοντας» το παρελθόν της. Αντί δηλαδή να μας ενδιαφέρει το τι είπε ασχοληθήκαμε με το ότι η Μαρία Θεοχαρίδου ήταν υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την Χρυσή Αυγή το 2019, όπως και με τη δημοτική παράταξη του κόμματος το 2014.

Κατά την πάγια δηλαδή τακτική του, τα ΜΜΕ προσπάθησαν να «φιμώσουν» κάποιον που δεν συμφωνεί με την γραμμή της κυβέρνησης και μίλησε με επιχειρήματα σε ζωντανή μετάδοση, ώστε να δικαιολογήσουν και τα περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ που πήραν για να «ενημερώνουν» για τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.