ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έχουν θράσος αυτοί που έλεγαν ότι έρχονται τον Μάιο στην Ελλάδα τα Arleigh Burke…

Έχουν θράσος αυτοί που έλεγαν ότι έρχονται τον Μάιο στην Ελλάδα τα Arleigh Burke…

Πως αλλιώς μπορεί κάποιος να πει όταν από… πληροφορίες ενημέρωνε τον κόσμο ότι καταπλέουν (με hot transfer ίσως;) δύο αντιτορπιλικά Arleigh Burke από τα αμερικανικά αποθέματα και μάλιστα τον Μάιο του 2020 (μάλλον πέρασε αυτό το χρονικό διάστημα) θα ήταν στα χέρια του ΠΝ ενώ αν πήγαιναν όλα καλά μπορεί τα πλοία να γίνονταν και τέσσερα!

Πάλι καλά που δεν είπαν για αεροπλανοφόρα.

Αντίθετα ήταν μόλις στις 3 Σεπτεμβρίου όταν οι Ρώσοι αξιωματούχοι της ROSTEC δήλωσαν στον γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Αντιπτέραρχο (Ι) Θεόδωρο Λάγιο (ε.α.), ο οποίος βρέθηκε στο Διεθνές Στρατιωτικό-Τεχνικό Φόρουμ «ARMYA 2020», στη Μόσχα κατόπιν πρόσκλησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ότι όπως και παλαιότερα έτσι και σήμερα κάθε οπλικό σύστημα ακόμα και της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας (Su-57, Su-35, S-300, S-400, Tor, Pantsir, BMP-3 κτλ) που έθετε σε υπηρεσία η ρωσική βιομηχανία η φράση για την Ελλάδα θα είναι: «Αν θέλετε μπορείτε να τα προμηθευτείτε».

«Ότι θέλετε εμείς σας το δίνουνε αρκεί να το παραγγείλετε. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός», του είπαν χαρακτηριστικά επιβεβαιώνοντας έτσι το defencenet.gr που μόλις λίγες ημέρες πιο πριν είχε αναφέρει για το μαχητικό Su-57 είναι αποδεσμεύσιμο για την Ελλάδα: «Άμεσα παραδοτέο στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία αν το επιθυμεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.